Daniël Wevers

Daniël Wevers

Administratief / technisch medewerker

Ik ben in dienst bij Pilaster sinds 1 januari 2020, hiervoor was ik werkzaam bij Helder Vastgoed in een plannersfunctie. Omdat ik toe was aan een volgende stap richting meer complexere zaken heb ik de overstap gewaagd richting Pilaster. Samen met mijn evenknie Daan Tambach houden wij de regie in handen over alle technische zaken in er rond de VvE’s . Samen bedenken wij dan ook oplossingen voor de diverse problemen die wij op ons pad tegenkomen.

Van origine ben ik een scheepstechnicus maar daar heb ik helaas afscheid van moeten nemen, wel heb ik juist hier een erg brede kennis binnen de techniek opgedaan. Immers, eenmaal op het water kan niemand je helpen en zowel bij een boot als een huis wil je het water buiten houden. De brede complexiteit die je binnen de diverse panden tegenkomt is een leuke uitdaging.

Naast mijn werk ben ik bezig met een opleiding calculatie-werkvoorbereiding voor de bouw. Dit om meer kennis en kunde over prijsopbouw in de bouw bij te leren. Voor de toekomst wil ik daarnaast meer praktische techniek bijleren en uiteindelijk een HBO studie bouwkunde volgen.

Ik sta dagelijks voor u klaar om te helpen bij uw technische problemen, en zie er dan ook naar uit om u te spreken.