Paul Ran

Paul Ran

VvE Adviseur

Na mijn opleiding heb ik een groot aantal jaren gewerkt in de makelaardij en zodoende veel ervaring opgedaan met vastgoed. Sinds 2010 ben ik werkzaam als VvE adviseur. De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij een middelgrote VvE Beheerder in Amsterdam en maak nu onderdeel uit van het team van Pilaster.

Pilaster is SKW gecertificeerd en heeft een professioneel en gedreven team met veel ervaring en verstand van zaken. Als adviseur VvE-beheer bij Pilaster beheer ik een portefeuille met zeer uiteenlopende verenigingen en variërende complexen in Noord-Holland. De verenigingen kennen een grote diversiteit qua omvang, voorzieningen en reglementen.

Bij Pilaster dragen wij zorg voor compleet beheer van Verenigingen van Eigenaren, zowel technisch, financieel en administratief beheer. De werkzaamheden zijn hierdoor erg divers en veelzijdig. Ook is er veel contact met de besturen en leden van de verenigingen waardoor geen dag hetzelfde is wat mijn werk erg leuk en uitdagend maakt.

In nauw overleg met de besturen draag ik zorg voor een goed lopende en financieel gezonde vereniging waarbij ik in mijn functie als adviseur VvE-beheer aanspreekpunt ben voor de besturen en leden van de verenigingen voor alle voorkomende zaken.