Vacatures

FUNDAMENT VOOR ZORGELOOS VVE-BEHEER

Pilaster is specialist in het opzetten of beheren van een Vereniging van Eigenaars (VvE). Pilaster  ondersteunt, geeft advies, neemt initiatief en handelt alledaagse zaken adequaat af. Vanuit ons kantoor in Alkmaar bedienen wij onze klanten in heel Noord-Holland.

Open sollicitatie


Wil jij bij Pilaster komen werken maar zijn er momenteel geen vacatures of vacatures in jouw vakgebied? Wij staan altijd open voor goede vakmensen en talenten. Schroom dus niet om een open sollicitatie en CV te sturen naar Vincent Ramaekers.

startende en ervaren Adviseurs VvE-beheer


Gericht op de voorziene groei in 2022/2023 zoekt Pilaster zowel startende als ervaren Adviseurs VvE-beheer.

Vacature


Wij zoeken voor 30 tot 40 uur per week een:

klantcontact medewerker VvE-Beheer

Binnen het team Technisch Beheer ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle betrokkenen binnen de VvE’s. Met bewoners spreek je over reparatieverzoeken, een bestuurslid leg je de aangevraagde offertes uit en met de aannemer bespreek je de reparatieopdrachten. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden, organisatietalent en vriendelijke telefoonstem ben jij de onmisbare schakel voor onze beheerders voor technische zaken. 

Heb jij een flexibele instelling, een proactieve houding en waarborg jij, ook bij een hoge werkdruk, voortgang, kwaliteit en nauwkeurigheid? Ben jij communicatief vaardig en representatief, heb je een goede telefoonstem? Kun je makkelijk schakelen tussen verschillen taken en niveaus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Opleiding op MBO-niveau is een eis. Een arbeidsverleden bij een VvE- of vastgoedbeheerder, een commerciële/ zakelijke dienstverlener en ervaring met Twinq zijn een pré.

Ons aanbod

Je komt te werken in een bevlogen, kundig en enthousiast team. Een gecontroleerd groeiende organisatie met een prima imago. De werktijden zijn flexibel en er zijn groeimogelijkheden door studie en training.
Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je kennis en ervaring. In eerste instantie wordt er een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar afgesloten. Als het wederzijds bevalt, is er uitzicht op een langdurig dienstverband. Het spreekt voor zich dat ook de bijkomende voorwaarden goed zijn. Het aantal uren per week gaat in overleg.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze uitdagende baan, e-mail dan je gemotiveerde sollicitatie en CV aan Niels Jong.

TwinQ Portalen – Inloggen

INLOGGEN KLANTEN BEGINNEND MET PVA   INLOGGEN KLANTEN BEGINNEND MET PNH

INLOGGEN VERGADER-APP ALLE KLANTEN